mandag 14. juli 2008

12 og 13 juli - et par dager i "ro"...

Vi har bestemt oss for å ikke gå i parene i helgen men heller ta det litt med ro.
Henriette og Joakim synes det er deilig å få litt tid foran PC'n. Har ikke vært så mye tid til det den siste måneden. Her er det Henriette som har trukket det lengste strået :).
Tranene er til stadighet utenfor huset her. Det er egentlig forbudt å mate dem men ser at det er flere som gjør det likevel. Naboen vår fortalte at et par som leide et hus her for et par år siden knapt kom seg ut av huset siden de var redde for fuglene... :)
Vi tok med oss Joakim og Henriette skulle få litt tid på Toys r' us på lørdagen. Mathilde sovnet på veg dit og Peter skulle da sitte i bilen og vente med henne mens vi andre gikk inn... Tiden gikk og her er Peters tolkning av de 2 timene (!!!) han satt og ventet. ;D
Jeg fikk også litt tid i scrappebutikken:)
Til middag skulle vi egentlig grille, men grillen hadde bestemt seg for å gå av med tidlig pensjon. Barna ønsket da å spise på buffet, så det ble Golden Corral i dag osgå.
Det koster en tier for brus på resturantene her, med så mange refiller man ønsker gratis. Litt kjip at de fyller opp hele glassene med is og så er et pittelitt brus... Stakkars sevitrisene som løper føttene av seg for å fylle glassene våre :)
Peter har funnet seg en favoritt blant all den gode maten her. Chilligryte...
Det har blitt søndag og Mathilde er i vigør og klar for en shoppingrunde. Vi skal ut å handle joggesko til meg og Peter. Det er utrolig billig her nede og vi har shoppet masse. Det endte jo opp med mye mer enn bare joggesko. Nå har vi full garderobe til oss alle sammen for vinteren. :)
Vi var på Walmart i kveld etter å ha slappet av i bassenget. På veg hjem kom regnværet igjen. Begynner å bli lei av regnværet nå. I morgen skal vi i den siste Disney parken og vi håper da på oppholdsvær.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden