søndag 6. juli 2008

29 juni - 2 juli. De første dagene i huset.

Etter rundturen vår hadde vi noen dager sammen i huset før de "gamle" måtte hjem. Takk for turen, det har vært kjempekoselig!!! Mamma og onkel sitter ved bassenget og nyter solen og varmen. Joakim og Henriette i bassenget.
Mathilde stråler om kapp med solen. Det er kjempegøy å se utviklingen til Mathilde om dagen. Før vi dro slapp hun seg men klarte bare ett skritt før hun datt. Nå er det meste vi har sett seks skritt, så forhåpentligvis går hun snart. :)
"when it rains it pours..."
Slike dekk ser vi mange av. Hele gummien er slitt av. I veikantene ligger det veldig mye rester av eksploderte dekk. I følge han som er naboen vår her nede er det ingen form for kontroll av bilene her borte.

Disse fuglene har kveldsturen sin utenfor der vi bor.
Mathilde har fått sandaler. Ikke helt glad i å bruke de enda så hun går barbeint. Vi betalte 100,- for et par Ecco sandaler...
Mmmmmm..
Tar en pause i shoppingen og lunsjer i foodcourt'en.
Vi måtte ha oss nye kofferter og endte også opp med å kjøpe oss et nytt knivsett.
Etter en laaaaang dag med shopping orket vi ikke å dra hjem og lage mat så løsningen ble Golden Corral. Dette er en buffetresturant med mye god mat. Prisen per person er ca 60,- inkl. drikke.
Siste dagen med besøk var jeg og Peter ute på shopping alene uten barn. Det var utrolig deilig. Vi fikk handlet oss masse klær og koste oss. Senere på kvelden var vi først på Wallmart slik at de hjemreisende skulle få shoppet ferdig. Etterpå ble vi påspandert middag. Stedet vi spiste på - et steakhouse - var visst også en buffetresturant. Man bestilte seg en hovedrett som man fikk servert og så kunne man videre plukke av buffeten. Der var det alt fra salat og pasta til dessert. Pappa og jeg var uheldige med biffene våre som var fulle av sener. Vi ga beskjed til servitøren og fikk gavesjekker til å komme tilbake senere. En koselig dag.
På flyplassen. All bagasjen er sjekket inn og sikkerhetskontrollen står for tur. Alle koffertene veide over 23 kg, så vi måtte pakke om på flyplassen... :D Endte opp med å betale $50 i overvekt for den ene kofferten vi sendte med hjem, men det var det vel verdt:) Vi har mer en nok å få med oss hjem... Vi fikk sendt med tilsammen to kofferter og den ødelagte barnevognen.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden