torsdag 10. juli 2008

8 juli - Epcot

I dag er det Epcot. Nå går det slag i slag her og vi føler at vi begynner å få knapt med tid. Ser ut til at det går hardt utover shoppingdagene mine gitt ;), for ikke å snakke om bruningstid. Kommer vel til å komme hjem med brune armer og hvit kropp. ;O) Inngangen. Vi slapp noen form for mellomtransport her, også uten å betale for oppgradert parkering. Lettvint.
Her er mine kjære samlet utenfor det som trygt kan sies å være symbolet på Epcot.
Mathilde på armen til pappa på vei inn i "Epcot-kulen". Det er kjempevarmt ute og da hjelper det godt med vifta som Joakim har kjøpt seg.Inne i "Epcot-kula" er det en kjøretur gjennom utviklingen. Veldig fin tur. På begynnelsen blir vi tatt bilde av, noe de bruker igjen på slutten av "riden". Her er Peter som nesten febrilsk vinker hadet :)Vi kjøper oss nuggets og setter oss ute i solen for å spise. Her gikk endene fritt rundt oss og ville gjerne spise av maten vår. Mathilde har fått skrekken for ender. Hun ble redd når Donald Duck koste på henne i går, og i dag når "fetteren" hans ville ha maten vår sa hun klart i fra at der hadde han ikke noe å gjøre :)Pommes frites er kanskje ikke det sunneste for fuglene heller ;)
Vi fant et lekerom for Mathilde. Deilig med et lite avbrekk fra varmen.
Henriette i vigør. Vi venter og vi venter....
Hjemme igjen:) Ikke helt da, men tett på. Henriette mente at vi burde bli i den norske paviljongen en stund for det var så deilig å kunne snakke norsk. :)
Balerinakjeks. JIPPI! Og mamsen sitter og gomler på skolebrød... Eller "schoolbread" som det var oversatt med. Mathilde har påbegynt dagens sukkersjokk. Her med en Ballerinakjeks.
Her fikk vi gjort vårt fornødne på "kvinner" med felegnikking som bakgrunnsmusikk... Her skal vi ombord i det som er presentasjonen av Norge. En kjempebra reklame for Norge. Siden vi var norske slapp vi forbi hele køen, og fikk også en båt helt for oss selv. :)Mathilde syntes ikke Norge var så spennende så hun tok seg i stedet en høneblund. I dag er den første dagen at det har regnet skikkelig på dagtid hvor vi har måttet søke ly. Det var som om noen helte bøtter med vann over oss. Heldigvis tok det slutt og vi kunne fortsette dagen.
Ved godt mot selv om man er våt og kald. Spesielt Peter er våt siden han ikke var lur nok til å ta på seg en av de utrolig sexye og eksklusive ponchoene jeg hadde anskaffet... Kan vel egentlig forstå ham siden vi så utrolig geeky ut (bildet av oss andre i poncho er sensurert!). :) Her bruker Joakim og Henriette kroppsbevegelser for å lage musikk.
Og her får de brukt mer energi. (Lurer på hvor de får all energien fra...).

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden