onsdag 9. juli 2008

7 juli - Magic Kingdom

I dag var det Magic Kingdom som stod på programmet. Vi var desverre ikke helt rutinerte og hadde glemt å lade batteriet på fotoapparatet, så det ble mest filming i dag. Men vi fikk tatt noen bilder :) Vi hadde en kjempefin dag i parken. Mye spennende å se og oppleve. Jeg og Peter likte parkene i Anaheim, California bedre, men det spiller liten rolle. Parken var super. Ungene fikk hilse på Langbein, Pluto og Donald i dag, samt fikk autografen. Donald tok på Mathilde og da ble hun skremt, så hun er ikke med på bildene ;). På vei inn i parken. Det var trefelts motorvei inn på området så pakene kan ta imot masse mennesker.
Fra parkeringsplassen måtte vi først ta en "tralle-buss" før vi gikk ombord i en monorail av denne typen. På vei hjem fikk Joakim, Henriette, Mathilde og jeg sitte foran sammen med føreren. Mathilde digget det og vaiet med armene som aldri før :)
Peter forsøker å gjemme seg bak stolpen... Her er vi ombord i monorailen, spente på hva dagen vil bringe...

Et tre klipt som Mikke møtte oss ved inngangen. Stilig. Her tar Henriette bilde av oss ombord på et tog som kjører rundt i parken. Vi får en liten oversikt før vi tar bena fatt.
Joakim og Henriette foran huset til Minni. Her fikk vi se hele huset hennes. Til og med hva hun hadde i kjøleskapet :) Vi var også inne i Donalds båt og huset til Langbein.
Henriette tar en liten hvilepause i stolen til Minni.
Disney parkene er lagt opp slik at til og med Mathilde kan være med på mange av "ridene". Her skal vi inn på "Ole Brum-riden".
Henriette og Joakim holder motet oppe. Mye kø... Vi har tre helt supre barn å være på ferie med. Utrolig lite mas og enormt mye morro.
Her fra en innendørs båttur. Fikk se noen ville dyr;) På "bilrundturen" vår annonserte jeg at jeg så en flodhest for å vekke resten av folket... Alle så forfjamset omkring seg før de våknet og det gikk opp for dem at det fantes jo ikke her... Men det gjør det :) Her er beviset!
Mathilde var helt med. Vinket til dyrene og stort sett alt annet som dukket opp i synsfeltet hennes. :) Mathilde har de siste nettene vært noe urolig, men fant ut at det var 3 store jeksler på vei så det er kanskje ikke så rart. Om dagen er hun i allefall en solstråle fra morgen til kveld. I skrivende stund ligger hun og snorker kraftig i sengen sin, krysser fingrene for at det vedvarer!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden