onsdag 9. juli 2008

5 - 6 juli. Mere shopping...

Vi oppdaget at det var ekstra mye mennesker i Orlando denne helga i forbindelse med nasjonaldagen. Derfor benyttet vi disse dagene til å få gjort unna litt shopping.

Vi startet dagen med litt badetid, når vi går i parkene blir det lite tid til sånt. Deretter spiste vi "gratis" frokostbuffet på Ponderosa. Gavesjekkene fra det forrige besøket dekket opp frokost for oss alle, så det eneste vi trengte å betale var tipsen. Så reiste vi til Macys på Mall at Millennia, der de har hatt et stort salg som gikk mot slutten. Her ble det noen nye klær og en ny koffert til foreldrene mine, da den ene vi har lånt med oss har fått ødelagt låsen. Videre var vi på et stort outlet-område resten av dagen, der det ble shoppet videre. Her spiste vi også lunch, i en overfolket foodcourt. Til en forandring så prøvde vi oss på middag hjemme - med Amerikansk frossenmat. Litt uvant, men vi ble da mette... :-)

Søndag formiddag fikk Anita for seg selv på Florida Mall, mens vi andre var i huset og slappet av. Vi syntes det var deilig med en rolig dag, mens Anita syntes nok det var godt å få shoppe uten å ha med seg barn og mann. På ettermiddagen møtte vi Anita på kjøpesenteret, shoppet litt sammen, før vi spiste middag på Chuck E. Cheeses. Dette har blitt en stor favoritt hos barna.

Noen bilder fra disse dagene:
Mathilde sitter i stolen sin og ser på Joakim og Henriette som bader.
Joakim og Henriette leker ved bassenget.
På vei til Valmart er det en gammel, nedlagt Saddle shop. Artig.
Her spiser vi frokost på Ponderosa. Joakim er fotograf, og jeg digger blitz'en like mye som vanlig... :-)
Joakim og Mathilde venter/leker utenfor et prøverom.
Marsmallows med flytende sjokolade på. Dette syntes Anita er godt!!
Mathilde kjører Byggmester Bob-bil på Chuch E. Cheeses. Dette er første gang hun sitter i en slik, og dette var tydeligvis midt i blinken for henne.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden