mandag 14. juli 2008

11 juli - Animal Kingdom

I dag har vi vært i Animal Kingdom som er den 3. av 4 Disney-parker vi skal besøke. Vi hadde lave forventninger til denne parken men den viste seg å overraske oss. En flott park som var passe størrelse til å komme gjennom på en dag. Nå skulle det vise seg å ikke bli en hel dag på oss i parken. Halveis i dagen kom regnværet igjen, og denne gangen ville det ikke gi seg. Vi klarte å søke ly mens vi så musicalen "Nemo", men da det fortsatt regnet etterpå dro vi hjem. Vi startet dagen med egg og bacon, ikke ofte vi orker å lage slik frokost...
Inngangspartiet. Her er gjengen samlet. Vi står i kø for å være med på safari. Hvis vi ser varme os slitne ut så stemmer det. Det var nesten 40 grader og høy luftfuktighet.
Her var bussene vi ble kjørt rundt i.
Dette er kreasjoner av termittene.
Vi fikk se elefanter...

Flamingoer...

Og giraffer. Samt krokodiller, antiloper, struts mm... Henriette med et fantasitre i bakgrunnen.
Henriette og Joakim tok raftingen alene da ingen av oss andre hadde lyst til å bli våte ;). Begge kom av uten å bli merkverdig våte. Joakim klapper slangen.
Henriette og Joakim børster gjeitene. Mens vi jentene var på do dukket denne lille slangen opp der hvor Peter, Joakim og Mathilde satt og ventet... Glad jeg ikke var der :SVi så på "Lions King" show. Kjempebra. Mathilde storkoste seg. Danset med musikken og klappet.
Peter tar bilde av Joakim, Henriette, Mathilde og meg som står sammen med Donald :).
Vi er slitne. Har hentet pizza på Pizza Hut og tar en tidlig kveld. Nå skal vi ha to dager fri fra parkene... :)

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden