søndag 6. juli 2008

3 - 4 juli. Universal parkene.

Da var det på tide å begynne med alle parkene de har her i Orlando... Vi har biletter for flere dager enn vi er her, så vi har nok å gjøre.
Vi starter med Universal. Vi har ikke biletter til vannparken, men har vært igjennom både studios og Island of adventure.
Bilettene var bestilt og betalt før vi dro hjemmefra. Når vi kom til inngangen dro vi kortet og tastet et nummer og ut kom bilettene. Enkelt.
Vi fant en Bugabooforhandler her i Orlando slik at vi fikk kjøpt uvskjerming til vogna. De hadde kun igjen denne i grønn fleece, men den gjør da nytten. Fordelen var jo at den var på salg:)
Vi startet dagen med Shrek. En herlig 4d film, knall underholdning.
Joakim i gapet på en hai.
Ute på en "helt vanlig" båttur dukker det plutselig opp en hai. Heldigvis klarer guiden vår å drepe den til slutt. Simpsonriden var en simulator. Vi satt i en vogn og ble heist opp i et rom som hadde filmlerret over hele synsfeltet vår. Utrolig bra og virkelighetstro.Henriette foran "Jurrasic park".
Det er mange dyr å se her. Dette ekornet gikk rundt oss når vi spiste lunsj.
- ingen kommentar...
Joakim, Henriette og meg som står i kø:)
Peter, Henriette og Joakim kjører raften. Her er det like før Peter får en dusj, hihi :)
Våte men fornøyde.
Mathilde ser etter de andre... Universal har en helt super løsning for småbarnsfamiler som heter "baby swap". Man står i kø men når man kommer for å kjøre setter den ene av foreldrene seg med barnet og venter. Når turen er ferdig får neste kjøre uten at man slipper å stå i ny kø. Helt topp!!
Der kommer de!
Joakim og Henriette sammen med Hakke Hakkespett.
Joakim og Henriette poserer.
Peter og Henriette avslutter med snurrekarusell :)
Vi avslutter fredagen med en tur på Fridays. God mat. Mathilde er som vanlig i full vigør og sitter godt tilbakelent i stolen :)
Henriette er sliten og sovner i bilen etter en lang dag. Ved hver stopp faller hun fremover:)

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden