torsdag 10. juli 2008

9 juli - Seaworld

Så var turen kommet til Seaworld. Det har vært en fin dag, med mange nye inntrykk. Utrolig mange artige dyr å kikke på. I dag har vært den varmeste dagen så langt, så innen vi kom oss inn i parken var t-skjorta mi våt på ryggen...
På vei til Seaworld. Lastebilen i bildet "kastet" pappesker på oss, så vi valgte å bytte kjørefelt...
Vi prøvde oss med strikk i håret til Mathilde i dag. Det varte bare til første duppen, men vi fikk nå tatt et bilde av henne med den i.
Vi valgte å kjøpe "all you can eat" i Seaworld. Ikke så galt å spise og drikke så mye du orker (1 barn og 3 voksne - siden Joakim nå regnes som voksen) til litt over 300 norske kroner. Dessverre er Seaworld en Pepsi-park, men Sierra Mist går ned det også. En ny opplevelse var sugerør av papir. Seaworld har tydeligvis funnet ut at de skal ta miljøbevisstheten ett steg lenger enn alle andre.
Her er gjengen samlet på vei inn til akvariumene som blandt annet inneholder haier.Seadragon. En snodig skapning med et kamuflerende utseende. Når den ikke svømte rundt var den vanskelig å skille fra plantene som vokste i akvariet.
Sjøløve-show. Dette var lagt opp som en sjørøverhistorie. Utrolig bra hva de får dyrene til å være med på.
Så var det spekkhoggernes tur. Det er virkelig imponerende hva de får dem til å gjøre. Vi hadde perfekte plasser, ikke så nærme at vi ble våte men fortsatt så langt fram at vi hadde fin utsikt til det som skjedde. Dette må bare oppleves.
Videre gikk turen til "Arktis. Her med bilde fra Isbjørnene, men det var også haier og hvalrosser som kunne beskues både over og under vann. Vi reagerte litt på at isbjørnene hadde så liten plass og at de så litt beklemte ut. Anita spurte dyrepasseren om dette og fikk vite at isbjørnene har 3 tilsvarende huler som dette de kan gjemme seg i. Det blir også produsert snø hele tiden til de. Uansett så har de det nok best ute i friheten...
Besøk mens vi spiste. Det er mange dyr som kommer utrolig tamme og går rundt oss, slik som denne fyren. Ekornene er også så tamme at de sitter under bordene og spiser matrester. Litt morro for barna ble det også tid til. Både berg og dalbane samt denne saken stod de i kø for i strålende solskinn. Ikke værst at de holder ut! :-)
Joakim kjøpte en meter med bruspulver. Dette ga en kledelig farge på tunga...
Da vi kom så langt som til pingvinene var "sola" gått ned, så vi fikk ikke tatt noen bilde av dem. Her er det bilde av noen fugler fra samme utstilling som vi lurer på om kan være Lundefugl. Det var også en annen type fugl der som vi ikke helt vet hva var. I framgrunnen så er det en ukjent fugl som er ute og bader... ;-)
Etter vi kom hjem ble det også tid til et bad. Her er Anita og Mathilde i aksjon. Mathilde storkoste seg i bassenget og sprellet. Tydelig at hun har mer glede av bassenget nå enn da vi gikk på babysvømming. Hun satt på kanten og enten hoppet ut i vannet eller snudde seg rundt og slapp seg nedi. Hun bare storskrattet selv om hun fikk vann i øynene. Kjempemorro!
Hele gjengen i aksjon i svømmebassenget. I framgrunnen kan man se det nye vanntette og støtsikre kameraet vi har kjøpt. Skal prøve å få blogget noen artige undervannsbilder en av de nærmeste dagene.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden