lørdag 12. juli 2008

10 juli - Aquatica.

Vi begynner å bli småslitne av å traske i parkene og bestemte oss for å ta en rolig dag i badeparken. Aquatica hører til Seaworld og er en ny park som åpnet nå i vår. Bildene er ganske ensformige da ingen av oss orket å stå i milelang kø i varmen for å kjøre de store skliene. Vi hadde en kjempefin dag og dro hjem i 4 tiden for å unngå at Mathilde skulle få for mye sol. Det viste seg når vi kom hjem at meg og Peter fikk for mye av solen. Det som før så ut som en hvit t-shirt, har nå blitt en rød t-shirt :D.
Vi la oss til i nærheten av dette lekeparadiset. Her var det masse morro for ungene. Litt synd at vi ikke hadde mulighet til å ligge i skyggen, men vi avkjølte oss ofte i bassenget.
Joakim syntes dette var gøy!
Mathilde syntes det var gøy å skli.
Mmmm pizza er kjempegodt. Praktisk at vi bare kunne hive henne i bassenget etterpå :).
Her kommer Henriette og Joakim ned vannsklia på en dobbel gummiring.
Vi koser oss i vannet.
Man blir trøtt av å bade.
Henriette og Joakim.
Når vi egentlig hadde tenkt å pakke sammen for å dra hjem fant vi en attraksjon som vi måtte prøve. Og der ble vi en god stund for den var hysterisk morsom. Det var en strøm som vi kunne flyte på.
Etter å ha vært hjemme og slappet av litt spiste vi en kjapp middag på McD før vi tok siste del av shoppingen vi skulle gjøre på Florida Mall.
En frosk har hengt seg fast på veggen vår:).

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden