mandag 30. juni 2008

26 - 27 juni Atlanta

Så går turen videre til Atlanta. På grunn av at vi ikke har hatt noe godt inntrykk av Studio6 har vi valgt å avbestille overnattingen vi hadde bestilt i Atlanta. Fant i stedet overnatting på Days inn et stykke utenfor bykjernen. Vi valgte å bli i Atlanta bare en natt for å slippe lang kjøring siste dagen.
Morsomt å se alle farkoster som rører seg på veien her. Denne gangen var det en kjempestor båt som var lasten.
Et annet morsomt fartøy var denne sykkelen. Kan ikke være enkelt å ta seg fram på en motorvei med 6-8 felt hver vei uten speil.
Her er vi på vei til downtown Atlanta.
I rushen er det praktisk at vi kan kjøre i "pool"-feltet. Snegler oss bra forbi de andre:)

Etter besøk hos Coca-cola (eget innlegg) var det på tide med litt middag igjen. Der vi skulle overnatte var det ikke mange spisesteder å velge mellom, bortsett fra fast-food kjeder så da ble det til Joakim sin store glede IHOP igjen :DHenriette fant verdens største(?) pommes frites. Er noe i at alt er stort i USA.
Overnattingen vår. Helt grei overnatting til 250,- pr. natt pr. rom. Motellet er litt slitt men heldigvis både rent og uten lukt. Basseng er det her også. Det var også nystekte "waffels" til frokost.
Mathilde er fortsatt like blid og fornøyd, her burde hun streng tatt ha sovet, men hvem lar seg ikke sjarmere av et slikt humør? (Både jeg og Peter har fått oss passende t-shirts med teksten "I'm blogging this")0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden