mandag 30. juni 2008

World of Coca-Cola.

Så var det tid for turens store høydepunkt (!?!)... Coca-Cola i Atlanta. Når vi gikk derfra hadde vi "en strofe på hjernen"... "- dududududu always Coca-Cola..." :D
Coca-Cola ble i sin tid oppfunnet her i Atlanta. Siden Coca-Cola er livsmedisinen til Peter var det naturlig med et besøk her.
Fasaden til World of Coca-Cola med downtown Atlanta i bakgrunnen.
Før vi fikk se hvordan selve produksjonen av Cola foregår fikk vi mye informasjon om opprinnelsen til Coca-Cola. Her skal vi få se en utvidet versjon av reklamefilmen vi kjenner hjemmefra som foregår inne i en brusautomat. Meget bra.
Her er Joakim, Henriette og meg sammen med Cola-isbjørnen. Stakkars mannen/dama som må tilbringe dagen inne i den drakten. Må være "stære" varmt.

Kjempemorsomt å se utstillingen av Cola produkter fra gamledager. Her en rekke eldre brusautomater.
Vi fikk også se hvordan tappingen av brus på glassflasker foregår. Vi fikk følge hele prosessen fra sterilisering av flasken til ferdig produkt. Vi fikk også med oss hver vår flaske hjem. Blir vel ferskeste Colaen vi noen gang får. Flasken har forøvrig innskriften "World of Coca-Cola".
Etter omvisningen var det klart for smaksprøver. Det var samlet forskjellige produkter fra alle verdensdelene. Joakim syntes det var spesielt morsomt å smake på brusen "Lift" fra Chile som er der hvor en av hans kamerater kommer fra. Mye skvip, men til Peters store lykke var det en egen bås med kun "the real thing" hvor man kunne drikke så mye man ville. " - Så mye Cola, - så liten tid.... "
Vi har alle fått på oss superkledelige briller, og skal inn og se på 4D film. Filmen var forøvrig knall med effekter som vann, luft, risting i seter og stikk i ryggen.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden