torsdag 26. juni 2008

24 - 26 juni. Nashville

Nashville. Siste hovedstopp på rundreisen vår. Her har vi igjen tatt inn på et Super8 motel. Her var det også rent og fint:)

På vei til Nashville stoppet vi på en turistfelle. Et kombinert jernbanemuseum og Casy Jones museum.På veiene her er det mange store doninger. Her er et eksempel.

Her ankommer vi Nashville. På vei inn i Nashville står det advarsel om dårlig luftkvalitet og at de anbefaler "carpooling".
Endelig har vi fått en vogn som virker. Etter å ha lett langt og lenge fant vi endelig en Bugaboo forhandler. Vi har også kjøpt en transportbag slik at vognen forhåpentligvis er like hel når vi kommer hjem til Lørenskog. Vi koser oss med lunsj på Cheesecakefactory. Videre ble det en shoppingrunde på Macy's.
På jakt etter dongeriklær til muttern. Ingen gevinst denne gang.

Tid for enda mere mat:) Vi har skiftet dag og er klare for ny lunsj...

Venter på maten...
Mathilde stråler som vanlig. Den nye vogna er et kjempefint klatrestativ.
Nyhet på menyen til HRC... :-) Vi har hatt med en del norsk barnemat, men nå nærmer det seg slutten på Småfolk-glassene våre.
MMMMMMilkshake.
Downtown Nashville. Jentene mine på shopping:) Det starter salg på Macy's i morgen, men dama i kassa ordnet det slik at varene vi fant fram i går samt det som ble plukket i dag ble solgt til salgs-pris. På toppen av dette fikk vi 11% rabatt på alle varer. Bra service! :-)

I ettermiddag kom det et skikkelig tordenvær over Nashville.

Opry Mills - et gedigent kjøpesenter.
Endelig var det tid for Build-a-bear. Alle ungene fikk hver sin bamse med tilhørende utstyr. Morro!
Her er det bamsen til Henriette som får satt inn hjerte.
Bamsene skulle "fløffes".
Mathilde dytter vogna rundt på kjøpesenteret.
Noen hadde latt denne ligge igjen i brusmaskinen. Uten å se etter hva som ble åpnet klarte jeg å helle innpå en god munnfull av denne... Da kom det noen mindre pene gloser :D

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden