fredag 25. juli 2008

Litt av hvert fra den siste uka.

På Ikea. Skal gjøre om badstua (som ikke har vært brukt siden vi flytta inn) til walk in baderobe (lagerplass for bade-rekvisitter). Trenger noen hyller..
Mathilde hjelper mamma med å montere skuffer. Flinke jenter!
En bra skrue. Hvordan Ikea har tenkt at man skal få skrudd inn denne sier monteringsanvisningen ingen ting om.
Pakking av karbonadedeig. Vi har vært en tur på Nordby for å fylle opp fryseren med kjøtt. I dag var vi sikre på å bli tatt i tollkontroll, da bommene på tollstasjonen gikk igjen da vi kom over til Norge. Vi måtte kjøre inn til tollstasjonen, men ble heldigvis vinket videre. Kjenner ikke helt til hvor mye vi har lov til å ha med oss, men er redd vi hadde for mye...
En tur til på Ikea. For et halvt år siden klagde vi på en del møbler vi har kjøpt i farge brunsort. Disse har fått slitt av malingen, og er ikke spesielt pene. Etter maaaange telefonsamtaler til Ikea fikk vi i dag endelig gjennomslag. Vi tok en tur for å høre hvordan vi skulle gjøre det siden det er snakk om så mye ting som skal returneres. Heldigvis var dette ikke noe problem, og som plaster på såret fikk vi 3 gratis middager med is til dessert. På bildet koser Mathilde seg med en av barnelekene mens vi venter på tur.
Mathilde koser seg med kjøttboller. Dette var godt!
Her er baderoben ferdig montert.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden