torsdag 24. juli 2008

18 - 19 juli - Hjemreisen

Så var tiden kommet for å reise hjem. Koffertene ble stappfulle, og det var da litt vi måtte sette igjen. Resten av mat og drikke ble gitt bort til naboen, en hyggelig engelskmann.
Naboen tilbød seg å kjøre bagasjen vår til flyplassen. Vi hadde mye mere bagasje enn hva det var plass til i leiebilen.
Her er all bagasjen. 8 kofferter (1 med overvekt), 1 reiseseng, 1 bilstol og en barnevogn. I tillegg hadde vi sendt hjem to kofferter og den gamle barnevongna da de andre reiste hjem. Til USA har man lov til å ha med 2 kolli à 23 kg pr. reisende.
En matbit på Dulles, Washington D.C. Mathilde er konsentrert mens hun dypper pommes frites'en i ketchup. Mathilde ser veldig opp til storesøster og alt som hun gjør skal forsøkes.
Henriette og bamsen på det siste flyet fra Frankfurt til Oslo. Litt trøtt og sliten nå. Var litt skeptiske til å dra den lange veien med 3 barn, men utrolig nok gikk de 19 timene uten noe klaging. Mathilde sov hele veien over dammen mens de to andre koste seg med film og Nintendo.

Vi har hatt en kjempefin ferie. 5 uker med familien og masse opplevelser har vært topp. Vi vil absolutt anbefale Florida som reisemål, og huset vi bodde i var også kjempefint og kostet ikke all verden.

Vi fløy denne gangen med SAS/Lufthansa som er med i Star Alliance. Vi hadde ikke problemer med hverken SAS eller Lufthansa, men United som er deres amerikanske samarbeidspartner er et selskap som vi ønsker å holde oss unna i framtiden. Servicen både før, under og etter reisen har vært et absolutt lavmål. De har ikke egen service for spesialbagasje og de behandler bagasjen alt annet enn pent. Var på den korte flyturen fra D.C til Orlando vognen vår ble ødelagt, og null interesse for å ordne opp i det. De var også veldig laidback med tanke på bagasjen som var forsinket. De brukte 3 dager på å få bagasjen til oss, men vi måtte da tilslutt hente den på flyplassen selv.

Andre erfaringer vi har gjort er at billig overnatting i USA stort sett er svært bra, at Avis ikke nødvendigvis er så ryddige man trodde de var, og at 5 uker går forykende raskt i godt selskap.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden