fredag 20. juni 2008

17 - 19 juni. New Orleans

I New Orleans har vi hatt to dager. På vei til N.O. har vi lagt bak oss de lengste kjøreturene for denne gang. Nå er det forholdsvis små etapper fram mot siste dag hvor vi skal kjøre fra Atlanta til Orlando. Total kjøretid fra Orlando til N.O var på ca. 10,5 timer.

På vei til New Orleans stoppet vi på en buffetresturant i Mobile. Tror vi betalte rundt 50.- pr snute for å spise av en utrolig bra buffet, inkl. drikke.

Inn mot N.O. kjørte vi over en enormt lang bru. Det var to bruer med tilsammen 4 felt, men ble nå utbygd med to nye bruer ved siden av. Vi lå denne gangen på Suite 6. Rommene var kjempefine, men servicen kunne de enkelt ha forbedret. Heldigvis var det basseng også her:)Mens Peter, Anita og Mathilde var ute å lette etter ny barnevogn hadde de andre "picknik" i bakgården. Ser veldig koselig ut :)

Bilen vi hadde leid i Orlando var ikke av de beste. Den skranglet og den slet dekkene helt blanke på innsiden. Vi fikk derfor byttet bil, det er samme bil bare nyere modell.
Endelig har Mathilde fått igjen setet sitt. Da vi var på flyplassen for å bytte leiebil tok vi turen inn til terminalen. Der sto bagasjen vår hos DHL. Den var blitt lovet levert to ganger tidligere, så det var greit å sikre oss at de ble med oss videre. Vi tok også med vognen vår til United for å klage, men der var det ikke mye hjelp å få... Heldigvis har vi Europeiske.
Mathilde og gommo koser seg.
Koser oss med middag på en fin resturant i N.O. Henriette ikledd en maske Mathilde fikk for å more seg med.
Barna bestilte kyllingnuggets. Legg merke til den enorme skålen med ketchup.

Før vi setter nesen for New orleans spiser vi frokost på IHOP.


Sjokoladepannekaker til frokost!!! Nam! :-)

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden