onsdag 18. juni 2008

15 - 16 juni. Orlando - Pensacola.

Bildene fra flyturen over dammen er desverre blitt ødelagt. Turen over gikk egentlig over all forventning. Ungene var flinke. Vi fløy ut fra Oslo søndag morgen til København. Videre derfra til Washington DC, og så til Orlando. Ruten var lagt opp slik at vi måtte løpe for å rekke neste fly. Vi klarte så vidt å rekke alle fly, det var desverre ikke tilfelle for bagasjen vår. Vi manglet 3 kolli når vi ankom Orlando. I tillegg var barnevognen ødelagt. Vi har i dag den 18 enda ikke fått bagasjen, men er fortsatt optimister. Vi har til gjengjeld vært ute å shoppet på Europeiskes regning, sånn at vi har det mest nødvendige. Det å komme inn i Usa var tidkrevende. Nesten 2 timer i kø...

Været her borte er varmt og fuktig. Vi har ikke hatt de høyeste temperaturene enda, men regner med at det vil komme opp i 40 grader.


Leiebilen vår. En Ford E350 12 seter. Vi bestilte en 16 seter av Avis hjemme i Norge, så vi sliter litt med plass. Vi er bare 8 personer men har en del bagasje...
Motel 8 i Orlando. Vi har valgt billige moteller langs hele reiseruten. Motel 8 var både rent og hadde store gode rom, og vi betalte under 200,- natten pr. rom.
Siden frokosten på motellet består av muffins og juice (!) har vi stoppet langs veien for å få oss litt mat.

On the road again...
Vi stopper på Wendys for å spise lunsj. Og der vant Henriette en bamse:)
Amerikanerene klager på bensinprisen, men det er absolutt ingen upris. Bilen bruker dobbelt så mye drivstoff som Passaten så blir det tilnærmet norske kostnader.
På veien opp til Pensacola hadde vi en del regnvær. Litt spesielt at nå det regner så dogger vinduet på utsiden. Legg også merke til vår største "roadkill" så langt... Når vi endelig ankommer Pensacola etter å ha kjørt i 7 timer frydet ungene seg i badebassenget. Vel fortjenet etter å ha hatt to så lange reisedager.
Mathilde har vært helt super på turen. Det har gått over all forventning. Hun er blid og fornøyd hele dagen:)
0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden