fredag 1. januar 2010

Kruttsterk middag

Var så heldig at jeg fikk tak i boken til Niru Kumra "Indisk mat på norske fat". Den er ute av produksjon og jeg har ikke klart å få tak i den. Jeg tok kontakt direkte med henne og var og hentet boken på kursstedet hennes i Oslo i går.

Det lukter så utrolig godt i huset når man lager indisk mat, sett at man liker krydderdufter da. Det er ikke mindre enn 20 forskjellige ingredienser i retten som heter Murga curry. Jeg synes kyllingen er bedre dersom den er marinert over natten, noe den ikke skulle i denne retten, så neste gang kommer jeg til å marinere kylling og bruke denne sausen ved siden av. I tillegg så hadde det vært godt med en løk og tomatsalat til. Nanbrød bør man jo også ha!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden