onsdag 29. juli 2009

Anbefalt stekepanne


Jeg har lett i evigheter etter den "perfekte" stekepannen. Jeg har krav om at den skal være slik at man kan steke mat i den uten å bruke fett, og at den skal være lett og rengjøre. Egentlig ikke så mange krav. De siste to gangene jeg har kjøpt stekepanne har jeg valgt panne fra Høyang Polaris, i tillegg til at vi har hatt et annet merke som jeg ikke husker navnet på. Men synes ikke de har vært mer en ordinært bra. Nå har jeg derimot funnet en panne som jeg så langt elsker :)

Den kommer fra Green Pan og er absolutt å anbefale. Desverre gjenspeiles dette i prisen... Jeg har kjøpt den hos Christiania glassmagasin, men det kan være at det er andre steder å få tak i den.

Edit: Etter en tids bruk er vi slett ikke fornøyd med pannen. Les mere her.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden