tirsdag 1. desember 2009

Ang. Green Pan Stekepanne


Jeg har tidligere anbefalt denne stekepanna fra Green Pan. Den fungerte utmerket de første to-tre månedene, men etterhvert så ble all maten svidd. Uansett om man brukte olje i panna så ble maten svidd. Vi fant til slutt ut at en panne til 1500,- (vi betalte halvparten) burde holde lengre en et par måneder og tok den etterhvert med til Triaden på Glassmagasinet hvor den er kjøpt.
De ringte meg nå nettopp og fortalte at det ikke var noe galt med pannen, og dette var den beste pannen de noen gang hadde hatt. Problemet var (hevdet hun) at jeg stekte maten på for varm plate. Jeg fikk beskjed om at denne måtte man bruke på 2. Så spurte jeg om de da kanskje burde nevne for kjøpere at denne ikke var så bra for de med induksjonsovn, men det mente hun ikke. Det var bare at man måtte steke på svak varme. Panna ble så utrolig varm ved bruk av induksjon. Og ifølge henne så kunne man heller ikke snu seg vekk fra plata mens man stekte. Så dere som er glade i seige biffer og kokt kjøttdeig - dette er pannen for dere!!! :)
Vi starter jakten på en panne som fungerer... (Det som er synd er at jeg har kjøpt to gryter av samme merke, har ikke hatt problemer med disse enda, men vi får se hvor lenge det varer...)

1 Kommentarer:

Klokken 14. august 2010 kl. 21:07 , Anonymous Anonym sa ...

hei!
vil bare si at vi kjøpte en green pan for ca ett år siden og har hatt akkurat samme problem som dere :) Pussig at ansatte i glassmagasinet ber oss om å steke mat på lav varme, når greenpan er designet for å tåle sterk varme... Forøvrig fikk vi samme svar som dere da vi leverte inn pannen. "Vi har enda ikke fått inn klager på greenpan, det er den beste vi noen gang har hatt". Fantastisk service! kjøper nok ikke noe der med det første...

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden