fredag 7. mai 2010

Ferie på Makrigialos, Kreta mai 2010

Vi har nå kommet hjem fra en super ferie. Vi reiste med Ving og bodde på deres Sunwing resort på Makrigialos. Når jeg går gjennom bildene nå så ser jeg at vi ikke har vært så veldig flinke til å ta bilder. Men vi har noen i allefall.

Siden vi er en stor familie booket vi en 3 roms leilighet. Vi ble gledelig overrasket da vi så at den hadde to bad også - samt en flott uteterasse!

Selve området på resorten var supert. 4 basseng, 2 strender og masse aktiviteter for både små og store barn. Området rundt resorten var heller dårlig. Det var ikke noe å gå utenfor området etter, og vanskelig å ta seg fram med vogn. Så jeg kan anbefale stedet til barnefamilier som vil ha en rolig ferie!

Hvis det er noen som har flyskrekk så må jeg bare få skryte av Thomas Cook. Det er dette flyselskapet som Ving benytter mest. De har vært utrolige hjelpsomme og jeg fikk komme fram for å prate med pilotene begge veier.

Så over til bildene:

På senteret var det minigolf. Man kjøpte baller og så kunne man spille så mye man ville. Mathilde er her i gang med banen. Hun syntes det var kjempegøy og skjønte til slutt at det het minigolf og ikke "minigoll". :)
Peter i dyp konsentrasjon.
En selvsikker Joakim!
Full konsentrasjon på Henriette. Både Henriette og Joakim syntes minigolf var veldig gøy, og ble etterhvert kjempeflinke.
Og så meg da...
På kveldene var det minidisco. Dette var mest for de mindre barna (under 8?), så Joakim og Henriette var ikke med alle kveldene. Den ene kvelden var det arrangert pizza kveld for de over 8. Når Henriette var med på minidisco var det uansett veldig stas for Mathilde. Hun blir tatt veldig godt vare på av storesøs.
Siste kvelden var det minitivoli. Da fikk de bla. malt en blomst eller et hjerte på kinnet. Henriette har en grønn blomst og Mathilde et rødt hjerte.
Deilig å være på tur med kjær'sten!
Etter minidisco kom enten Lollo eller Bernie for å gi barna kos.
Henriette nyter en Strawberry daiquiri. (Alkoholfri hvis noen lurte... (-: )
Joakim venter på at showet skal starte.
Milkshake!
På dagtid var det konkurranse for de litt større barna i sportsbassenget.
Henriette in action!
Joakim in action.
Joakim ville helst være ved bassengene, mens vi andre ville være på stranda så vi vekslet litt på. Det var supernydelig strand og deilig vann!
Siste dagen ble mathilde litt rød så vi valgte å la henne gå i tskjorte. Den var ikke akkurat ren. :)
Den ene dagen blåste det litt, noe Joakim her viser. Det var heldigvis bare denne ene dagen det blåste, for selv om det var 24-25 grader så ble det litt kjølig å komme opp av vannet.
Det varmeste var den siste dagen med 26-27 grader og vindstille.
Joakim og Mathilde leker i sanda.
Når vi var på stranda underholdt Mathilde seg selv hele dagen. Hun storkoste seg i den enorme sandkassen. Noe av det morsomste var å hente vann og vanne tærne våre.
Joakim syntes palmen så ut som en gigantisk ananas.
Henriette og Joakim ser på lillesøster som leker.
Mathilde ble veldig matlei så hun fikk yoghurt på morgenen.
Mathilde har aldri villet sove med bamser. Dethar endret seg nå med Lollo og Bernie. Spørs hvor lenge det varer. :)
Det var leker utenfor der vi spiste, så mens vi ventet på at minidisco skulle starte lekte Mathilde der.
Mathilde blåser såpebolbler i sola.
Gommo har bursdag og det feirer vi med felles lunsj...
- og kake litt senere på dagen.
Joakim har funnet en plass i skyggen.
Verdens beste barn koser seg i bassenget!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden