onsdag 10. februar 2010

Over skyene...

Over skyene er himmelen alltid blå - en god tanke å ha når ting går på tverke.

Nå begynner endelig skyene å forsvinne fra Kløverveien 17 også, etter at de har ligget ganske tykt i et år nå.

I april fikk jeg diagnosen ME etter å ha vært utredet i alle retninger, og siden dette er en annerkjent spesialist så var det vanskelig å argumentere mot det. Heldigvis ga jeg meg ikke så lett, og nå ser det ut til at den egentlige grunnen har dukket opp. Jeg har hatt et altfor lavt d-vitamin nivå, det er uvanlig å se så lave verdier hos etnisk norske, så det er kanskje ikke så rart at det ikke ble oppdaget. Ved juletider begynte jeg med tilskudd av d-vitamin, og jeg merker nå bedring. Det går sakte, men sikkert, riktig vei.

I dag har jeg vært hos en annen spesialist som mener at hele sykehistorien min kan relateres til ekstremt lavt d-vitamin nivå. Han kan ikke garantere at jeg blir frisk, men at jeg vil bli bedre. Han mente også at jeg kunne begynne å trene igjen etter jeg har vært hos ham neste gang om tre måneder. :):)

Tilværelsen ser nå lys ut, og jeg gleder meg til livet normaliseres med jobb, trening og familie!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden