fredag 17. juli 2009

Badet i kjelleren.

Nå er endelig badet i kjelleren også ferdig oppusset. Det var det siste rommet som det skulle gjøres noe med. Nå har vi faktisk pusset opp hele huset, alle rom bortsett fra klesboden :)
Her er de nye dusjveggene våre. Nå slipper vi at det spruter ut på gulvet når vi dusjer. Blandebatteri og dusjgarnityr skal også byttes ut, men det må spesialbestilles grunnet ukurante mål.
Ny do ble det også. Den som stod der var gammel og "svettet" veldig. Rørleggeren som var her anbefalte at den ble byttet, og det er nå gjort. Doen er kjøpt på Oslo VVS senter hvor vi har fått utmerket service, både når det gjaldt dusjvegger og toalett. Når jeg fikk spørsmålet om jeg ønsket sete med demping svarte jeg først nei da det var 3 ganger så dyrt som vanlig sete... Men så viste hun meg en funksjon jeg ikke kunne si nei til. Man kan bare trykke på en knapp på siden av setet og så tar man hele sete av. Utrolig praktisk for en lat husmor:) Nå står et slikt sete på ønskelisten for doen oppe også...
I "badekaravdelingen" har Peter malt panelet hvitt. Det ble utrolig fint. Selv om flisene fortsatt er like stygge så ble det mye bedre. Vi ønsker oss også et nytt badekar da det som står her er alt annet enn pent, men det får gjøre nytten en stund til. Vi har hengt opp nye lamper og ny henger til håndklær. Rett fram er "baderoben" vår som i utgangspunktet var en badstu, men hvor vi har satt inn garderobeskap. Vi lar være å male hvitt der pga. muligheten for badstue senere.
Var vanskelig å få tatt et bilde hvor hele møblementet ble med, men her ser man det i allefall litt. Det er igjen møbler fra Ikea.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden