tirsdag 16. juni 2009

Cruisetur til Tallin og St. Petersburg med RCCL

Her kommer noen bilder fra turen vi hadde med RCCL's Vision of the Seas til Tallin og St. Petersburg ut fra Stockholm. For å gjøre det enklere så blogger jeg i 3. deler. Et innlegg om selve båten, et om Tallin og et om St. Petersburg.

Jeg starter med båten.
Det var en stor og flott båt. Her er vi etter innsjekk. Vi fikk høre at de som kom en halv time etter oss (til anbefalt tid) hadde stått 1 1/2 time i kø ved insjekk. Båten ble også forsinket ut pga. treg innsjekk. Nå var dette RCCL's første cruise ut fra Stockholm, så forhåpentligvis ble det bedre til cruiset etter oss.
Bak på båten var det en klatrevegg.
Før avgang var det obligatorisk øvelse. Alle måtte på lugaren for å vente på alarmen. Når alarmen gikk skulle alle ta på seg redningsvest og finne sin plass på dekk. Det gikk veldig raskt og greit.
Vi hadde utvendig lugar med balkong siden vi var optimistiske og håpet på godvær. Så heldige var vi ikke så balkongen ble ikke mye brukt.
Her er lugaren. Badet var vanlig "danskebåtbad". Lite og trykket i dusjen var til tider fraværende :)
Mens vi spiste middag på kvelden ble rommet vårt ryddet gang nr. 2 på dagen. Vi fikk nye handklær og alltid et dyr formet av handklær. Denne var ekstra morsom:)
Ovenfor er noen bilder fra båten. Vision of the seas har blitt sammenlignet med båtene til Color line som går til Kiel. Vi tok Fantasy i vinter og jeg synes det er vanskelig å sammenligne båtene. Det som etter min mening gjorde Vision of the seas spesiell var personalet som var utrolig serviceminded og utrolig god mat.
Her er servitørene som underholdt etter middag.
Det var også kø for å komme inn på båten etter vi hadde vært i land.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden