fredag 15. mai 2009

Klargjøring til 17. mai og litt til..

Det er ingen tvil om at det både er tid og pengekrevende å ha hus og hage. Men du så herlig og da :) Nå har vi fått plantet litt i potter ute, og det blir kjempefint.
Her er favorittblomsten min Hortensia. Jeg liker best den blå og kjøpte derfor to av den.
Den har ikke kommet helt i blomst enda, men om ikke så lenge så blir nok dette en fargeklatt!
Foran trappen i det gamle trauet har jeg plantet noe jeg ikke vet hva er, men de var fine og så får jeg håpe at de tåler å stå der... Man blir kanskje flinkere med planter etterhvert, jeg håper i allefall det :D
Slik ser de ut på nært hold.
Vi har endelig fått opp tørkestativ. Det er utrolig godt. Klærne tørker på få timer (ulempen er at vi bor på landet og at bøndene kjører møkk uten å varsle først...).
Vi var på Living i dag for å se etter møbler til å ha ved inngangspartiet. Vi ønsket oss slike hvite stoler, men med et bord til. Disse stolene var på vei ut og de hadde ikke igjen bord så vi fikk de for 79,- pr stykk, når de egentlig kostet 399,-. Da finner vi et bord et annet sted:)

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden