torsdag 19. mars 2009

Service på bilen

Møtte i morges opp hos Møller Ryen for å ta ett oljeskift på Passaten, noe jeg hadde fått beskjed om at var nødvendig hos Møller Romerike til tross at bilen har long-life service og ikke burde hatt service før i oktober.

En hyggelig fyr i kundemottaket fortalte meg at bilen ikke trengte oljeskift da fabrikken garanterte for 30 000 km eller to år på den oljen, og at det var Møller Romerike som hadde stillt serviceindikatoren feil. Dermed resatte han indikatoren og jeg kunne dra på jobb uten å svi av de 2 000,- som jeg var blitt forespeilet.

Bra service fra Møller Ryen, og utrolig dårlig av Møller Romerike som mente jeg trengte et helt unødvendig oljeskift! Så nå har jeg bestillt service hos Møller Ryen i oktober... :-)

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden