mandag 4. august 2008

1 - 3 august, København

Vi overnattet to netter i Køben. Vi lå denne gangen på The Square som ligger ved Rådhuspladsen. Ypperlig beliggenhet og helt greit hotell. Litt Ikea feeling, men det har vi jo hjemme også:)Mathilde fant en godstol mens vi var på shopping:)Vi spiser sen lunsj/middag på HRC første dagen. Som vanlig er maten god:)

Mathilde fikk ballong av servitrisen. Det var kjempemorsomt... Men ups...

... den forsvant fort opp i taket :)

Vi fant en koselig resturant nær hotellet og spiste deilig burger til lunsj på lørdagen. Mathilde elsker å sitte i "voksenstol" - dog er ikke det alltid like praktisk:)
Vi møter Helene, Mikkel, Pernille, Maiken og Stine for å gå i København Zoo. Kjempehyggelig!
Elefantene. Mathilde var i full begeistring over elefantene.
Denne selen lå og sov. Så ikke helt behagelig ut:)
Mikkel følger med på selene. Etter dyreparken gikk vi for å spise. Vi bestilte en stor mugge cola til Peters store glede.
Mathilde fikk kjøttboller. Ikke den sunneste maten, men det er ferie:)
Mathilde og pappa storkoser seg ved frokostbordet. Mathilde er en knalljente med utrolig mye humør.
Før vi skal på båten søndagen spiser vi på en italiensk/meksikansk resturant på Strøget. Regnet som var meldt hele helgen har vi knapt sett noe til. Herlig!
Mathilde har hatt godt av den danske luften og har nå begynt å gå mere. Nå er det ikke lengre bare 3-4 skritt men hun velger og gå framfor å krabbe.
Som vanlig når familen Gaustad er på tur så blir vognen benyttet til å ha handleposer i. Mathilde går enten ved siden av vognen eller henger på mamma'n eller pappa'n :)

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden